Bij ons hoef jij je niet te vervelen. Voor kinderen & tieners is er genoeg te doen rondom de Prinses Julianakerk! Op verschillende dagen in de week zijn er leuke clubs voor verschillende leeftijden.

Kinderkerk de Ark
Elke zondag ben je welkom bij Kinderkerk de Ark! Inmiddels zijn komen daar elke week meer dan 40 kinderen. We luisteren naar een verhaal, maken toffe werkjes en het is vooral heel gezellig!

CATCH
Op de donderdagavond is de kerk helemaal bestemd voor de jeugd.
Bij CATCH is het gezellig. Als je op donderdagavond binnenkomt dan drinken we eerst wat met elkaar. We praten dan ff bij over van alles en nog wat. Daarna geeft iemand van het CATCH-team een presentatie over een onderwerp uit de Bijbel. De manier waarop dat gedaan wordt is iedere keer anders. Daarna praten we vaak nog even door over wat je gehoord en geleerd hebt. We gaan dan soms ook samen bidden en zingen. En zo tussendoor doen we ook nog wel eens een spelletje. Het is iedere donderdag een verrassing wat er gaat komen.
We samen in twee leeftijdsgroepen (vanaf 12 jaar). De catechisaties vinden plaats in de Pr. Julianakerk of wijkgebouw ‘Ons Centrum’ en worden geleid door Ds. van Harten, Arjo van der Steen en Arie van der Harst.

Belijdeniscatechese
Ieder seizoen is er opnieuw de mogelijkheid om deel te nemen aan de belijdeniscatechese. De avonden vinden plaats in wijkgebouw ‘Ons Centrum’ Heb je belangstelling om de belijdeniscatechisatie te volgen, of wanneer je graag een gesprek hierover zou voeren, neem dan contact op met Ds. F.J. van Harten of Arjo van der Steen.

Jongerenkring
Een kring voor jonge mensen die zich te oud voelen voor de catechese, maar wel meer van de Bijbel willen weten. en graag met leeftijdgenoten over Bijbelse onderwerpen en hun geloof willen praten. De jongerenkring vindt plaats bij de deelnemers thuis. Contactpersoon: Arjo van der Steen

Dasfast
Voor tieners van 12 tot 16 jaar is er om de zaterdag Dasfast in wijkgebouw ‘Ons Centrum’. Superleuk als je eens geen zin hebt om thuis op de bank te hangen maar andere tieners wilt leren kennen. Op Dasfast kan je samen met vrienden, vriendinnen en andere leeftijdsgenoten super leuke avonden beleven. Als afsluiting van het seizoen gaan we jaarlijks in het laatste weekend van april op Dasfast-kamp!
Voor meer informatie mail je naar: leiding@dasfast.nl

ZomerKamp
Elke zomer worden er verschillende kampen georganiseerd voor kinderen van 4 tot 16 jaar. Zomerkamp Ons Centrum gaat al jaren naar de tofste locatie van Nederland: Maarheeze!

Nieuwsgierig? Kom dan eens langs! We zien je graag!