Advent-Volkskerstzang Scheveningen in de Prinses Julianakerk

SCHEVENINGEN – De zevende Massale Volkskerstzang vindt dit jaar plaats op D.V. zaterdag 1 december 2018 in de Prinses Julianakerk aan de Vlielandsestraat. Omdat de activiteiten rondom Kerst ieder jaar meer worden hebben de organisatoren  dit jaar voor een Advent-editie gekozen. Voor deze Advent-editie heeft men ook weer een mooi programma in elkaar weten te zetten. Zo wordt opnieuw medewerking verleend door Gert van der Vijver, beter bekend van televisie als de Zandkunstenaar. Gert ‘tekent’ deze avond het Kerstverhaal in zand, geprojecteerd op een grote schermen in de kerk. Uniek is het dat hij deze avond naar Scheveningen komt!

Het ruim 150 leden tellende projectkoor ‘Scheveningen’ onder leiding van dirigent Michael Spaans verleend eveneens medewerking aan deze avond. De leden, sterk in leeftijd variërend, zijn al een aantal weken aan het repeteren om de liederen in te studeren. De band ‘Chaverim’ begeleid de samenzang afgewisseld met Danny Spaans aan het orgel en Thomas Heikoop op trompet. De verbindende teksten worden gesproken door Ds. J.M. Molenaar uit Ede over het thema ‘Verwachting’.

De Scheveningse Volkskerstzang staat in de regio bekend om de massale samenzang van bekende kerstliederen. Daarom is er uiteraard ook dit jaar naast (muzikale) medewerking weer veel ruimte voor samenzang! Een prachtig avondvullend programma voor jong en oud. Noteert u de datum alvast in uw agenda, 1 december 2018 aanvang 20.00 uur (kerk open vanaf 19.00 uur). De toegang is gratis, wel is er een collecte ter bestrijding van de gemaakte kosten. Gezien de te verwachten opkomst raden wij u aan om op tijd aanwezig te zijn.