90 jarig bestaan van de Prinses Julianakerk

Op zaterdag 2 en zondag 3 juni vonden de feestelijkheden rond het 90 jarig bestaan van de Prinses Julianakerk plaats.
Op zaterdag 2 juni was er een divers programma met o.a. een expositie van Evert de Niet, een presentatie van Erfgoed Scheveningen, een toneelstuk van toneelgroep Onzin en tussen de programma onderdelen door werden er liederen gezongen begeleid door de organisten van Frans van Riezen en Wim van Dijk.

Op zondag 3 juni stond de ochtenddienst geheel in het teken van het jubileum van onze kerk. Voorganger deze dienst was onze wijkpredikant dominee F.J. van Harten. Muzikale medewerking werd verleent door het Mannengroep Ons Centrum onder leiding van Micheal Spaans.
Ter gelegenheid van het jubileum van onze kerk waren speciale gasten in ons midden. Zo werd de dienst o.a. bijgewoond door Henk Grootveld en de commissaris van de koning van Zuid Holland Jaap Smit. Na afloop van de dienst was er gelegenheid tot ontmoeting in de kerk tuin in de daarvoor ingerichte tenten. Gemeente leden genoten zichtbaar van deze mooie en feestelijke dagen, we kunnen dan ook gezamenlijk terug kijken op een mooie en feestelijk jubileum feest.