Collecte app in de PJK

“Geen contant geld?” Op eerste kerstdag (25/12) introduceert de PJK “digitaal collecteren” met de App ‘Kerkgeld’ (van SKG). De app wordt gebruikt naast de traditionele manier van collecteren. Als u eerder dan 25/12 met digitaal collecteren wilt beginnen dan is dat ook mogelijk. Vanaf zondag 17 december kunt u uw collectebijdrage al via de App overmaken. De eerste keer dat u gebruik maakt van de app moet u zich registreren. Dat kost iets meer tijd. Het is daarom verstandig dit gelijk te doen. Er wordt bij het registreren gevraagd om uw registratienummer. U kunt dat overslaan. Voor de betaling moet u eerst contact maken met de mobiele App van uw eigen bank. Het is mogelijk dat u de eerste keer uw e.dentifier daarbij nodig hebt. U kunt uw collectebijdrage binnen 2 dagen voor- en 2 dagen na iedere kerkdienst via de app overmaken.

Om de app op uw smartphone te installeren volgt hieronder een uitleg:
– Download de App ‘Kerkgeld’ (van SKG)van de App Store (Apple) of Google play (Android);
– Registreer eenmalig met inlognaam en wachtwoord;
– Zoek naar ‘Scheveningen’ en selecteer ‘Prot. Gemeente Scheveningen’
– Ga naar ‘Doelen’ en kies voor ‘Prinses Julianakerk’ en daarna voor’Gift’
– Maak voor elk van de 3 collectes de keuze welk bedrag u wilt geven.
– Maak de collecte over.
Heeft u vragen of heeft u problemen bij de installatie? Vraag dan om uitleg
aan de kerkrentmeesters. Zij kunnen u helpen. U kunt ook een email sturen:
kerkrentmeester@prinsesjulianakerk.nl

Bekijk ook eens: https://www.skggouda.nl/storage/app/media/documenten/kerkgeld_app_installatiehandleiding.pdf