100 kerstballen in de PJKerstboom

Dit jaar staat er in de Prinses Julianakerk een mooie grote PJKerstboom. Deze boom wordt versierd met speciale kerstballen en hier is jo(uw) hulp bij nodig. Er zijn honderd transparante kerstballen besteld die gevuld moeten worden. Voor de inhoud wordt er uitgezien naar creatieve bijdragen van zowel jongeren als ouderen. In deze kerstballen kunnen mensen een kerstboodschap stoppen. Het kan bijvoorbeeld een kerstwens zijn, een boodschap voor iemand die je mist, een gebed, een bedankje of een mooi gedicht. Creatieve bijdragen kunnen ook gemaild worden naar kw@prinsesjulianakerk.nl . Ook wordt u in de gelegenheid gesteld om op dinsdag 19 december langs te komen in wijkgebouw Ons Centrum. Het wijkgebouw is dan geopend van 9.00 tot 14.30 uur.  Iedereen is welkom voor een bakje koffie of thee en heeft dan ook de gelegenheid om een creatieve bijdrage te maken voor een kerstbal. De kerstballen worden in de PJKerstnoom gehangen. Op 1e kerstdag zullen er tijdens de speciale kerstdienst om 10.00 uur een aantal kerstballen geopend worden. Uiteraard is ook iedereen uitgenodigd voor deze kerkdienst.